Recepti

Velikonočni Camembert Président v pečici s šunko in orehi

Za vas imamo specialiteto, ki bo obogatila veliko noč. Odlična kombinacija velikonočnih okusov in Camembert Président sira bo navdušila vsakega gosta. Pustite se razvajati na ta kulinarični praznik.

Preberi več

Sirov fondi

Tokrat smo še posebej siroljubni, saj pripravljamo klasiko – sirov fondi. Sliši se in izgleda prefinjeno, priprava pa je čisto preprosta. Po tem, ko ga prvič pripravite po našem receptu, se bo sirov fondi zagotovo znašel na vašem gostiteljskem meniju. S svojim bogatim, očarljivim okusom domači sirov fondi prepriča vsakogar.

Preberi več

Pita s sirom brie, jabolkom in čebulo

Pita s sirom brie, jabolkom in čebulo je zanimiva in oh, kako okusna kombinacija. Ko jo boste ob posebnih priložnostih postavili na mizo, bo že na prvi pogled navdušila, pravo slastno presenečenje pa se bo zgodilo s prvim in nato vsakim naslednjih grižlljajem. Postrežete jo lahko vročo ali hladno, tale pita s sirom bire ne…

Preberi več

Rogljički s President kajmakom

Okus mladega kajmaka Président je bolj blag in odličen za kombiniranje z najrazličnejšimi jedmi. Tokrat smo ga uporabili v božanskih kvašenih rogljičkih s kajmakom, ki so idealna malica, zajtrk ali dodatek na pikniku.

Preberi več

Burger s President cheddar rezinami za burger

Burger brez sira ni pravi burger. Pri burgerju sta seveda najpomembnejša odlično meso in puhasta bombica, ampak sir ju lepo poveže in zagotovi tako krasen mlečno kremast okus, da se nam pocedijo sline.

Preberi več

Hrustljav prigrizek s kozjim sirom

Blag sir Président Petits Chevres Doux z medom in svežimi zelišči tvori osvežilno kombinacijo, ki jo na enostaven način zapakirate v hrustljav prigrizek s kozjim sirom. Postrezite jih na preprostih ali pa bolj elegantnih druženjih. VAU efekt zagotovljen.

Preberi več

Popečena polenta s sirom roquefort

Kuhano polento lahko zgolj z nekaj dodatki spremenimo v nadvse okusno jed. Pomislite – polenta s sirom roquefort, jabolkom in medom. Za prste obliznit. Preizkusite ob naslednji priložnosti, ko želite gostom postreči oster, premium okus v enem grižljaju.

Preberi več

Pita z bučkami in kozjim sirom

Aromatična vegetarijanska pita z bučkami in kozjim sirom ne bo nikogar pustila ravnodušnega. Poleg tega gre za izjemno vsestranski recept. Privoščite si jo za kosilo ali večerjo s skledo solate ali pa jo postrezite kot prigrizek.

Preberi več

Pečen camembert v listnatem testu s sladkim džemom

Recept, s katerim osvojite vse ljubitelje sira. Pečen camembert je dokaz, kako lahko hitro in z le nekaj pravimi sestavinami ustvarimo krepko jed, polnega okusa. Pa naj bo glavni obrok ali prigrizek ob pravemu kozarcu vina.

Preberi več

Testenine s štirimi siri

Testenine s štirimi siri so postale stalnica za hitro pripravljeno kosilo. A največji trik je v izbiri štirih sirov, ki to jed dvignejo na še okusnejšo raven. Presenetite pri naslednjem kosilu in preizkusite izbor v receptu.

Preberi več

Kmalu novi recepti...